📞 ​44 52 20 00

📧 info@alkolaas.com​

​Dräger – aflæs din promille nemt og hurtigt

Er du på udkig efter udstyr til screening for alkohol og promiller? Hos Webasto Thermo & Comfort Denmark A/S i Rødovre er vi stolte af at være eksklusiv distributør af de anerkendte alkolåse og alkotestere fra Dräger.

​

I dag stiller flere i blandt andet transportindustrien krav om alkoholtest og sikkerhed. Bruger du en eller begge enheder, øger og forbedrer du dermed trafiksikkerheden. Systemet er simpelt: Installerer du alkolåsen i et køretøj, forhindrer den køretøjet i at starte, hvis føreren har en promille over den tilladte værdi. Vælger du alkotesteren, får du en mobil enhed, hvor du kan aflæse din promille nemt, hurtigt og præcist.

​

Du kan stole på Dräger, det gør politiet

Dräger har gennem flere år opbygget stor erfaring med udstyr til screening for alkohol. I dag bruger mange politistyrker verden over udstyr fra Dräger, og der bliver for eksempel foretaget mere end 10 millioner åndeprøver årligt med dette udstyr.

​

Tilliden til udstyret skyldes en streng kvalitetskontrol, der sikrer, at screeningsudstyret altid leverer pålidelige og nøjagtige resultater uden usikkerhed. Det er vigtigt og nødvendigt, når resultaterne for eksempel skal kunne bruges som bevismateriale.

​

Lad os demonstrere udstyret

Dräger er gennemtestet tysk kvalitet. Udstyret er nemt at anvende og dermed brugervenlig.

​

Du kan derfor kontakte os her for en uforpligtende samtale og demonstration af produkterne. Ring til os pĂĄ telefon 44 52 20 00, eller send os en mail pĂĄ info@alkolaas.com.

​

Kontakt os pĂĄ

​

​

Vi opfordrer til at du aldrig sender personfølsom information via email.​

​

​Download brochure her (pdf 1.2 Mb)

​

​

​

Kontaktinformation

​Webasto Thermo & Comfort Danmark A/S

Islevdalvej 180
2610 Rødovre

CVR.nr: 26720087

​

Telefon: +45 44 52 20 00

E-mail: info@alkolaas.com

​

Persondatapolitik

​

Cookiepolitik

Ă…bningstider

Mandag​

​8.00 - 16.00

Tirsdag

​8.00 - 16.00

Onsdag

​8.00 - 16.00

Torsdag

​8.00 - 16.00

Fredag

​8.00 - 15.30

Find os

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook​