📞 ​44 52 20 00

📧 info@alkolaas.com​

Alkometer og alkolåse fra Dräger

Hos Webasto Thermo & comfort Denmark A/S er vi importør og leverandør af Drägers hĂĄndholdte alkotester og alkolĂĄse. 

​

Drägers produkter sælges til bĂĄde private og virksomheder, der ønsker at tage forebyggende foranstaltninger, til at undgĂĄ spritkørsel. 

​

Statistikkerne viser desværre at det daglige estimat for spritkørsler er omkring 10.000 personer, hvilket er et alt for højt tal. 

​

Alkometer fra Dräger

​Et alkometer er henvendt til den private forbruger, der ønsker at have muligheden til at kunne teste sin egen promille inden man sætter sig bag rattet. Et alkometer kan ikke forhindre dig i at sætte dig bag rattet og starte bilen, men den kan give dig en præcis mĂĄling af din promille som forhĂĄbentlig kan fĂĄ dig pĂĄ andre tanker. 

​

Drägers alkometer benyttes af politistyrker verden over, til screening af alkoholpåvirket kørsel. Politistyrkerne rundt omkring i verden, sætter høje krav til deres leverandører om målepræcision, kvalitet og sikkerhed, krav som Dräger opfylder.

Vores alkotester er ydermere bedre end EU-standarden, der tillader en fejlmåling på ± 40 % ved 0,2 ‰.

​

Den elektrokemiske sensor skal kalibreres årligt for at opretholde den høje målenøjagtighed, men enheden angiver selv, når den skal kalibreres.

​

Alkolås som startspærre

Alkolåse er henvendt til virksomheder, der har chauffører, sælgere m.fl. kørende rundt på de danske veje. Virksomhederne ønsker at tage socialt ansvar og forhindrer at deres medarbejdere kan kører med en for høj promille.

Derudover sĂĄ kan alkolĂĄsen ogsĂĄ være et hjælpe middel til forældre, der lader deres børn benytte deres bil. Med en alkolĂĄs undgĂĄr de risikoen for, at der bliver kørt promillekørsel i deres bil. 

​

Vores alkolĂĄs - Interlock 7000 - er pĂĄ nuværende tidspunkt under godkendelse til brug i forbindelse med offender programmet. Vi forventer en afklaring og godkendelse fra trafikstyrelsen og politiet ved udgangen af 2018. 

​

Hvad er en alkolĂĄs?

En alkolĂĄs er en fastmonteret alkotester med startspærre. Drägers alkolĂĄse mĂĄler alkoholkoncentrationen i chaufførens udĂĄndingsluft, hvorpĂĄ motoren kan startes, hvis ĂĄndingsluften godkendes. LĂĄsen sikrer derved, at chaufføren, passagerer og andre i trafikken kan færdes sikkert uden de risici, som en beruset chauffør kan forĂĄrsage. 


Den elektrokemiske sensor er alkohol-specifik, sĂĄledes at prøveresultaterne ikke bliver pĂĄvirket af andre stoffer i udĂĄndingsluften. Alle oplysninger om udĂĄndingsanalyser, forsøg pĂĄ manipulation, start og stop af motor samt andre relaterede oplysninger bliver gemt i bilens alkolĂĄs, men dataoverførelse kan kun ske pĂĄ Drägers servicecentre. 


Drägers alkolåse har et slankt og moderne ergonomisk design. Displayes er store og letlæselige, og den anatomisk formet dyse er placeret på bagsiden af håndsættet, således at den falder naturligt ind i det øvrige interiør. Den installeres direkte i køretøjet.

​

​

Kontakt os pĂĄ

​

​

Vi opfordrer til at du aldrig sender personfølsom information via email.​

​

​Download brochure her (pdf 1.2 Mb)

​

​

​

Kontaktinformation

​Webasto Thermo & Comfort Danmark A/S

Islevdalvej 180
2610 Rødovre

CVR.nr: 26720087

​

Telefon: +45 44 52 20 00

E-mail: info@alkolaas.com

​

Persondatapolitik

​

Cookiepolitik

Ă…bningstider

Mandag​

​8.00 - 16.00

Tirsdag

​8.00 - 16.00

Onsdag

​8.00 - 16.00

Torsdag

​8.00 - 16.00

Fredag

​8.00 - 15.30

Find os

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook​