📞 ​44 52 20 00

📧 info@alkolaas.com​

Alkolås Privat​

​Dräger Interlock 5000

En alkolås er et alkometer med startspærre.

Den nye alkolås fra Dräger sørger for en sikker start i trafikken efter en ukompliceret måling af alkohol i udåndingsluften.

Interlock® 5000 måler pålideligt alkoholkoncentrationen i chaufførens udåndingsluft og frigiver kun motoren, hvis åndingstesten bestås.

​

Dräger Interlock® 5000 er en brugervenlige alkolås af høj kvalitet, som måler koncentrationen af ​​alkohol i udåndingsluften. Alkolåsen tillader køretøjet at starte, når udåndingsluften er godkendt. Dräger Interlock® 5000 opfylder, alle de strenge krav, som bilindustrien og erhvervskøretøjer sætter. Desuden lever enheden op til det seneste CENELEC standard 50436-2: 2014.

​

Hvordan virker Dräger Interlock® 5000

Dräger Interlock® 5000 er tilpasset til anvendelse i motorkøretøjer og er permanent monteret i køretøjet. Brugen er meget enkel. Før køretøjet kan startes kræver Dräger Interlock® 5000 en blæseprøve for at analysere udåndingsluften. Det er for at foretage en spirituskontrol, at føreren laver en blæseprøve i alkolåsens håndsæt.

​

Er værdien, under den fastsatte værdi, vil alkolåsen frigive låsefunktionen og føreren kan starte køretøjet. Alkolåsen installeres i køretøjet, og her er der også mulighed for at tilslutte andre flådestyringssystemer.

​

Sikkerhed og pĂĄlidelighed

Dräger Interlock® 5000 er markeret med E1 godkendelse og opfylder alle kravene i den europæiske standard EN 50436-2: 2014 – enheden er specielt designet for præventiv brug verden rundt. Med Dräger Interlock® 5000 installeret i køretøjet, kan medarbejdere, passagerer og andre i trafikken færdes sikkert uden de risici, en beruset chauffør kan forudsage. Med en alkolås installeret i dit køretøj, er sikkerheden i fokus.

​

Strømforbrug og service

Dräger Interlock® 5000 bruger minimalt strøm pĂĄ standby. Strømforbruget er mindre end 1 mA.  AlkolĂĄsen er meget pĂĄlidelig og arbejder i et temperaturomrĂĄde fra -45 til +85 ° C og er hurtigt klar til brug bĂĄde sommer og vinter.

​

For at sikre en nøjagtig måling hver gang skal alkolåsen serviceres af en af ​​vores autoriserede værksteder en gang om året.

Design

Dräger Interlock® 5000 har et slankt og moderne ergonomisk design. Displayet er stort og letlæseligt, og det oplyses altid i displayet, hvad der kræves af handlinger fra brugeren.

​

Den anatomisk formet dyse er placeret på bagsiden af ​​håndsættet, så Dräger Interlock® 5000 falder naturligt ind i den øvrige interiør. De hygiejniske dyser er nemme at udskifte og helt biologisk nedbrydelig. Ring på telefon 44 52 20 00, eller skriv til os på info@alkolaas.com.

Alkohol mĂĄling og sikkerhed

Den elektrokemiske sensor i Dräger Interlock ® 5000 er alkohol-specifik. Dette sikrer, at prøveresultaterne ikke påvirkes af andre stoffer i udåndingsluften. Denne sensor teknologi bruges også i politiets måleinstrumenter. Dräger Interlock® 5000 lagres i dataloggen, hvis man forsøger at manipulere med enheden.

​

Datalagring

Dräger Interlock® 5000 gemmer oplysninger om udåndingsanalyserne, forsøg på manipulation, start/stop af motor samt andre relaterede oplysninger. Overførslen af ​​data fra alkolåsen skal foretages af Dräger Servicecentre via infrarød port (IR). Information som overføres har en høj grad af beskyttelse gennem særlig kryptering. Beskyttelsen er på samme niveau som brugen af ​​kreditkort oplysninger.

​

Download brochure her for yderligere information:​ Brochure (PDF, 1.2 MB)

​

Alkotester - nem og sikker at brugeDräger alkotest 3820

​Hos Webasto Thermo & Comfort Denmark A/S anbefaler vi Drägers Alcotest 3820, som er sikker og nem at bruge. Denne alkotester analyserer hurtigt indholdet af alkohol i din ånde og giver dig en pålidelig måling hver gang.

​

Virksomheden har stor erfaring med at fremstille effektivt og brugervenligt udstyr til screening af alkohol, hvor kvalitet og sikkerhed i fokus. Alle deres produkter lever fuldt ud op til alle gældende krav til normer og korrekte målinger. Dette gælder også Alcotest 3820, hvis elektrokemiske sensor skal kalibreres årligt for at opretholde den høje målenøjagtighed. Enheden angiver selv, hvornår det er tid til at kontakte vores servicecenter.

​

Poltiet bruger alkotesten

Politiet har i flere år har brugt Drägers alkotester til screening af alkohol. Der bliver årligt taget over ti millioner åndeprøver. Det er værd at bemærke, at EU-standarden på området er et dårligt kompromis, der tillader, at man ved for eksempel 0,2 ‰ har lov til at vise ± 40% fejlmåling. En Dräger alkotester er designet til at måle og vise det nøjagtige måleresultat - hver gang.

​

FĂĄ en brugervenlig og hygiejnisk alkotester

Et enkelt tryk på knappen og din alkotester er klar til brug. Du skal blot blæse en gang i mundstykket, så vises resultatet på skærmen i løbet af få sekunder. Desuden er mundstykket designet, så du ikke kan montere det forkert. Designet sikrer høj hygiejne ved at forhindre testpersonens læber i at røre ved selve instrumenthuset. Efter brug afmonterer du nemt mundstykket og smider det ud.

​

Vil du vide mere om denne alkotester, kan du altid kontakte os for en uforpligtende samtale pĂĄ telefon 44 52 20 00, eller sende os en e-mail pĂĄ info@alkolaas.com.

​

Download brochure her for yderligere information: Brochure (PDF, 1.2 MB)​

Kontakt os pĂĄ

​

​

Vi opfordrer til at du aldrig sender personfølsom information via email.​

​

​Download brochure her (pdf 1.2 Mb)

​

​

​

Kontaktinformation

​Webasto Thermo & Comfort Danmark A/S

Islevdalvej 180
2610 Rødovre

CVR.nr: 26720087

​

Telefon: +45 44 52 20 00

E-mail: info@alkolaas.com

​

Persondatapolitik

​

Cookiepolitik

Ă…bningstider

Mandag​

​8.00 - 16.00

Tirsdag

​8.00 - 16.00

Onsdag

​8.00 - 16.00

Torsdag

​8.00 - 16.00

Fredag

​8.00 - 15.30

Find os

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook​