📞 ​44 52 20 00

📧 info@alkolaas.com​

Alkolås Erhverv​

​Dräger Interlock 5000

​En alkolås er et alkometer med startspærre.​

Den nye alkolås fra Dräger sørger for en sikker start i trafikken efter en ukompliceret måling af alkohol i udåndingsluften.

Interlock® 5000 måler pålideligt alkoholkoncentrationen i chaufførens udåndingsluft og frigiver kun motoren, hvis åndingstesten bestås.

​Dräger Interlock® 5000 er en brugervenlige alkolås af høj kvalitet, som måler koncentrationen af ​​alkohol i udåndingsluften.

Alkolåsen tillader køretøjet at starte, når udåndingsluften er godkendt. Dräger Interlock® 5000 opfylder, alle de strenge krav, som bilindustrien og erhvervskøretøjer sætter. Desuden lever enheden op til det seneste CENELEC standard 50436-2: 2014.​

Hvordan virker Dräger Interlock® 5000

Dräger Interlock® 5000 er tilpasset til anvendelse i motorkøretøjer og er permanent monteret i køretøjet. Brugen er meget enkel. Før køretøjet kan startes kræver Dräger Interlock® 5000 en blæseprøve for at analysere udåndingsluften. Det er for at foretage en spirituskontrol, at føreren laver en blæseprøve i alkolåsens håndsæt.​

Er værdien, under den fastsatte værdi, vil alkolåsen frigive låsefunktionen og føreren kan starte køretøjet. Alkolåsen installeres i køretøjet, og her er der også mulighed for at tilslutte andre flådestyringssystemer.

​

Sikkerhed og pĂĄlidelighed

Dräger Interlock® 5000 er markeret med E1 godkendelse og opfylder alle kravene i den europæiske standard EN 50436-2: 2014 – enheden er specielt designet for præventiv brug verden rundt. Med Dräger Interlock® 5000 installeret i køretøjet, kan medarbejdere, passagerer og andre i trafikken færdes sikkert uden de risici, en beruset chauffør kan forudsage. Med en alkolås installeret i dit køretøj, er sikkerheden i fokus.

​

Strømforbrug og service

Dräger Interlock® 5000 bruger minimalt strøm standby. Strømforbruget er mindre end 1 mA. Alkolåsen er meget pålidelig og arbejder i et temperaturområde fra -45 til +85 ° C og er hurtigt klar til brug både sommer og vinter.

​

For at sikre en nøjagtig måling hver gang skal alkolåsen serviceres af en af ​​vores autoriserede værksteder en gang om året.

Design

Dräger Interlock® 5000 har et slankt og moderne ergonomisk design. Displayet er stort og letlæseligt, og det oplyses altid i displayet, hvilke handlinger, der kræves fra brugeren.

​

Den anatomisk formet dyse er placeret på bagsiden af ​​håndsættet, så Dräger Interlock® 5000 falder naturligt ind i det øvrige interiør. De hygiejniske dyser er nemme at udskifte og helt biologisk nedbrydelig.

​

Alkohol mĂĄling og sikkerhed

Den elektrokemiske sensor i Dräger Interlock ® 5000 er alkohol-specifik. Dette sikrer, at prøveresultaterne ikke påvirkes af andre stoffer i udåndingsluften. Denne sensor teknologi bruges også i politiets måleinstrumenter. Dräger Interlock® 5000 lagres i dataloggen, hvis man forsøger at manipulere med enheden.

​

Datalagring

Dräger Interlock® 5000 gemmer oplysninger om udåndingsanalyserne, forsøg på manipulation, start/stop af motor samt andre relaterede oplysninger. Overførslen af ​​data fra alkolåsen skal foretages af Dräger Servicecentre via infrarød port (IR). Information som overføres har en høj grad af beskyttelse gennem særlig kryptering. Beskyttelsen er på samme niveau som brugen af ​​kreditkort oplysninger. Ring på telefon 44 52 20 00, eller skriv til os på info@alkolaas.com.

​

Download brochure her for yderligere information:​ Brochure (PDF, 1.2 MB)

​Dräger Interlock 7000

En alkolås er et alkometer med startspærre.

​Den nye alkolås fra Dräger sørger for en sikker start i trafikken efter en ukompliceret måling af alkohol i udåndingsluften.

​Interlock® 7000 måler pålideligt alkoholkoncentrationen i chaufførens udåndingsluft og frigiver kun motoren, hvis åndingstesten bestås.

Dräger Interlock 7000 er en moderne alkolås, der sætter brugeren i fokus med sin sikkerhed, hastighed og brugervenlighed.

Alkolåsen kan skelne mellem alkohol i udåndingsluften og alkohol fra evt. mundskyl, fyldt chokolade, sprinklervæske mv. (som man kalder mundalkohol). Som brugere, kan du føle dig sikker på at der ikke sker fejlagtige test på grund af ydre påvirkninger da disse ikke er registreres.

Sikker og brugervenlig

Dräger Interlock 7000 har en klar farveskærm, der viser alle instrukser på danske. Derudover har enheden en flerfarvede LED som samtidig giver signal omkring hvilken handling brugeren skal udføre. Opvarmning og opstarts tiden er så kort – faktisk den korteste på markedet, at brugeren slet ikke vil bemærke det.

​

Alle data i alkolåsen er krypteret. Alkolåsen er også nem at installere i ethvert køretøj og kan udstyres med både kamera og GPRS-modul til at sikre at det også er føreren af køretøjet der blæser i enheden. Kameraet kan genkende føreren og hermed sikre sig at ikke andre prøver at blæse i enheden.

Højeste kvalitet. Testet, godkendt og sikker

Med en Dräger alkolås, kan du føle dig tryg. Du får altid en pålidelig måling og kvalitet er helt i top. Dräger har over 60 års erfaring med screening af alkohol, og har stiller høje krav til kvalitet og service. Politi og andre myndigheder rundt om i verden bruger Dräger måleudstyr til screening af alkohol og narkotika. Det er et unikt stempel i sig selv.

CENELEC

Dräger Interlock 7000 er testet og godkendt i henhold til CENELEC standard EN 50436-1: 2014 og EN 50436-2: 2014, som betyder, at Dräger Interlock 7000 kan bruges både i forebyggelse og er godkendt til anvendelse i alkolåsordningen for dømte spritbilister. Ring på telefon 44 52 20 00, eller skriv til os på info@alkolaas.com.

​

Download brochure her for yderligere information: Brochure (PDF, 1.2 MB)

Kontakt os pĂĄ

​

​

Vi opfordrer til at du aldrig sender personfølsom information via email.​

​

​Download brochure her (pdf 1.2 Mb)

​

​

​

Kontaktinformation

​Webasto Thermo & Comfort Danmark A/S

Islevdalvej 180
2610 Rødovre

CVR.nr: 26720087

​

Telefon: +45 44 52 20 00

E-mail: info@alkolaas.com

​

Persondatapolitik

​

Cookiepolitik

Ă…bningstider

Mandag​

​8.00 - 16.00

Tirsdag

​8.00 - 16.00

Onsdag

​8.00 - 16.00

Torsdag

​8.00 - 16.00

Fredag

​8.00 - 15.30

Find os

Vurderet 5 / 5 stjerner på baggrund af 4 anmeldelser på Facebook​